Voor hervinden van werkplezier & vitaliteit!

Week van de Loopbaan van 16 t/m 20 september 2019

Week van de Loopbaan van 16 t/m 20 september 2019

Op een laagdrempelige manier kennis maken met een loopbaancoach kan in de week van de loopbaan! Van 16 tot en met 20 september kun je bij One Step Coaching terecht voor een gratis kennismakingsgesprek (op afspraak).

Zo kun je ontdekken wat ik als loopbaancoach voor jou kan betekenen. Wil je dit en zit jij met vragen als:

  • Wat wil ik nu echt in mijn werk?
  • Wat zijn mijn talenten en kwaliteiten?
  • Hoe kies ik nu de juiste richting die bij mij past?
  • Hoe ga ik om met mijn gepieker rondom werkopties?
  • Hoe krijg ik een betere balans tussen werk en privé?
  • Hoe krijg ik mijn energie en drive terug in mijn werk?
  • Hoe ga ik om met stresssituaties of onzekerheid op het werk?

Je bent van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken door jouw loopbaanvraag te stellen. Dit doen we in een gratis gesprek van maximaal 1 uur. Een gesprek levert altijd een resultaat op, zodat je richting kunt geven aan je loopbaan. Je ontvangt voorafgaand aan ons gesprek ook een extraatje op de mail, zodat je je alvast kunt voorbereiden en er het meeste uithaalt.

Voor een afspraak kun je bellen: 06 403 202 06, het contactformulier invullen of mailen naar: info@onestepcoaching.nl en vergeet s.v.p. niet om je naam en telefoonnummer te vermelden. Ik bel je dan voor het maken van een afspraak.

Gun je dit een collega, familielid of vriend(in), stuur de link naar deze pagina dan door. Mogelijk kan deze persoon dan zijn gewenste loopbaanstap zetten.

De week van de loopbaan is een initiatief van Noloc, vereniging voor loopbaancoaches.