Voor hervinden van werkplezier & vitaliteit!

Sollicitatiehulp

Sollicitatiehulp

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan is een goede presentatie uiteraard zeer belangrijk. Met een CV, sollicitatiebrief en LinkedIn profiel die qua inhoud en ‘look and feel’ kloppen bij wie jij bent en goed aansluiten bij de functie en organisatie, sta je 1-0 voor op andere sollicitanten. Ik ondersteun je om op die manier je persoonlijke visitekaartje af te geven.

 

Wat ik voor je doe?

We gaan je CV en brief krachtig, bondig en helder formuleren. Op een manier dat jij eruit springt. Ook is er de mogelijkheid om je LinkedIn profiel op te zetten of te verbeteren. Je CV, sollicitatiebrief en LinkedIn profiel komen hiermee op een hoger niveau.

  1. Ik geef je feedback op je CV (inhoud & lay-out) en/of sollicitatiebrief. Omdat ik het belangrijk vind dat beide documenten écht goed weerspiegelen wie jij bent, maak je zelf de eerste opzet. Na feedback van mij ga je vervolgens met verbeterpunten aan de slag. Ik begeleid je van A-Z tot er een goed eindresultaat staat.
  2. Ik herken snel wat jou onderscheidt en waar je toegevoegde waarde zit en vertaal dit in samenspraak met jou naar de functie waarop je solliciteert. Ik ben sterk in analyse van teksten, zoals van vacatures en websites van het bedrijf waar je wilt solliciteren. Ik weet waar werkgevers en recruiters op letten. Op die manier laat ik je brief en CV goed aansluiten bij wat zij zoeken. Dit vergroot je kans op een uitnodiging!
  3. Je krijgt extra checklists en sollicitatietips
  4. LinkedIn profiel; ik geef je feedback op teksten voor je Info pagina en verbetertips voor andere onderdelen van je profiel.

En dan ben je klaar voor actief solliciteren! Ik merk bij cliënten dat ze met een goed CV, sollicitatiebrief en aansluitend LinkedIn profiel met vertrouwen stappen zetten en actiever gaan solliciteren. En dat werpt zijn vruchten af en leidt tot nieuwe banen.

Voor online begeleiding, waar Sollicitatiehulp onder valt, kun je een Strippenkaart afnemen, van minimaal 3 uur. Het uurtarief hiervoor is € 55,- excl. BTW en dit tarief geldt alleen voor Nederlandstalige CV’s en brieven. De tijdsduur per onderdeel is gemiddeld 2 uur – ik ga echt grondig te werk en geef je veel waardevolle feedback – dus weet dat je een keuze moet maken of meer uren inkopen als je alles wilt (CV, LinkedIn, sollicitatiebrief, etc.).

 

 

Ja, dit wil ik!

Mail mij voor een afspraak