Voor hervinden van werkplezier & vitaliteit!

Sollicitatiehulp

Sollicitatiehulp

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan is een goede presentatie uiteraard zeer belangrijk. Met een CV en sollicitatiebrief die qua inhoud en ‘look and feel’ kloppen bij wie jij bent en goed aansluiten bij de functie en organisatie, sta je 1-0 voor op andere sollicitanten. Als loopbaancoach ondersteun ik je om op die manier je persoonlijke visitekaartje af te geven.

Ik merk bij cliënten dat ze met een professioneel CV en LinkedIn profiel met vertrouwen stappen zetten en actiever gaan solliciteren. Met een krachtige motivatiebrief is het voor velen dan zelfs de eerste keer dat ze wél uitgenodigd worden op gesprek! Hulp inschakelen bij je sollicitatieproces werpt zijn vruchten af en leidt tot nieuwe banen.

 

Hoe pakken we dit aan?

We gaan je CV en brief helder formuleren. Op een manier dat jij eruit springt en je jouw toegevoegde waarde daarin specifiek benoemd voor de functie/organisatie. Ook is er de mogelijkheid om je LinkedIn profiel te verbeteren. Je CV, sollicitatiebrief en LinkedIn profiel komen met mijn hulp op een hoger niveau.

  1. Ik geef je feedback op je CV (inhoud & lay-out) en/of sollicitatiebrief. Omdat ik het belangrijk vind dat beiden jou écht goed weerspiegelen, maakt je de eerste opzet zelf. Na mijn feedback ga je vervolgens met de verbeterpunten aan de slag;
  2. We verwerken jouw toegevoegde waarde, talenten/kwaliteiten in je brief/CV/LinkedIn samenvatting en zorgen dat het een geheel vormt, met een professionele uitstraling. Dat geldt ook voor andere sociale media waarop je wellicht actief bent (personal branding);
  3. We laten je motivatiebrief/CV perfect aansluiten op de vacature en de organisatie waar je solliciteert;
  4. Je krijgt diverse gratis extra’s, zoals checklists en sollicitatietips, inclusief voor online solliciteren;
  5. LinkedIn; ondersteuning bij het updaten van je persoonlijk profiel, met diverse tips & tricks voor de inzet van LinkedIn;
  6. Sollicitatiegesprek; ik ondersteun je indien gewenst bij de voorbereiding; o.a. welke vragen kun je verwachten en welke stel je zelf?;
  7. Als je al precies weet wat je zoekt, zet ik mijn netwerk voor je in om sneller bij je droombaan te komen!

Ben je nog wat ‘zoekende’ wat je vervolgstap gaat worden, doe dan eerst een coachsessie met de Beroepenschatkist en/of volg een kort loopbaan coachtraject om het duidelijker te krijgen. Daarmee kun je gerichter solliciteren, wat veel tijd, energie en afwijzingen voorkomt.

Weten wat je wilt, zorgt voor moeitelozer solliciteren. KIES en ze kiezen JOU!

Dit zegt Eline: “door de Beroepenschatkist kreeg ik scherp wat ik wilde voor mijn toekomst en dat leidde tot een heroriëntatie, met focus op bedrijven en rollen die daarbij aansloten. Mede door de Sollicitatiehulp kreeg ik een professioneel CV, waarmee ik met meer vertrouwen ging solliciteren. Een paar maanden later is daar een nieuwe baan uit voort gekomen!”

Je kunt voor sollicitatiehulp en andere online begeleiding een Stappenkaart afnemen van een aantal uren. In overleg bepalen we waar je als eerste aandacht aan wilt besteden (CV check, LinkedIn profiel, sollicitatiebrief, etc.). Per onderdeel besteed ik gemiddeld 2 uur.

 

 

Ja, dit wil ik!

Mail mij voor een afspraak