Voor hervinden van werkplezier & vitaliteit!

Werkwijze

Werkwijze

De coachtrajecten zijn maatwerk en ik maak daarbij gebruik van vernieuwende en dynamische methoden die je ‘in beweging’ brengen. Ik richt me op zowel loopbaanvragen, als ondersteuning op het vlak van persoonlijke groei en herstel van stress gerelateerde klachten (lifecoaching). Een integrale aanpak die krachtig werkt en leidt tot concrete resultaten.

Een coachtraject is opgebouwd in fases en bestaat uit diverse bouwstenen. In de fases doorloop je een proces, waarbij je antwoorden krijgt op de vragen: wie ben ik, wat wil/kan ik, wat belemmert me en hoe maak ik de vertaalslag van de inzichten naar de dagelijkse praktijk? Als coach speel ik gedurende je traject in op actuele situaties in je werk/leven.

 

KLIK-gesprek (=Kennismaken, Leren, Inspireren, Kiezen)

We maken telefonisch een afspraak voor een KLIK-gesprek (live, niet online). Tijdens dit gesprek bepalen we samen waar je aandacht aan wilt besteden en kijken we of een kort of lang coachtraject van toepassing is. Voorafgaand aan dit gesprek vul je een vragenlijst in en stuur je me een actueel CV. Indien je een rapportage van een recent assessment hebt, kun je dit meesturen.

Na afloop ontvang je van mij op mail een vrijblijvend voorstel qua inhoud en invulling van je coachtraject. Dit voorstel is gebaseerd op een totaal aantal uren en we stemmen samen af welke bouwstenen erin worden opgenomen. Hierbij wordt rekening gehouden met je wensen en wat ik zie dat nodig is om doelen/resultaat te bereiken.

Uurtarief: € 110,- per uur, excl. BTW voor particulieren. Voor bedrijven (en bij vergoeding door je werkgever) geldt een tarief van € 150,- per uur excl. BTW.

 

De inhoud van de coachtrajecten is gebaseerd op drie pijlers:

  1. Gesprekstechnieken
  2. Tal van creatieve coachmethoden
  3. Ervaringsleren; leren door te doen, waardoor het geleerde beter beklijft. Via werken met vloerankers, een tafelopstelling, praktijkopdracht en/of outdoorsessie in de natuur.

 

Toegevoegde waarde

Een belangrijk onderdeel bij loopbaan coaching is het ontdekken van je toegevoegde waarde. Ik laat je zien en ervaren hoe je die vindt/aanscherpt en daarbij passende keuzes in je leven maakt. Als je je toegevoegde waarde kent, wordt het makkelijker dit te ‘vertalen’ naar teksten voor je CV, LinkedIn profiel, elevator pitch of motivatiebrief. T

evens kijken we, afhankelijk van de duur/inhoud van je coachtraject, naar: drijfveren, kernwaarden, inspiratiebronnen, talenten, (leiderschaps-)competenties, energiegevers, zingeving, visie voor je toekomst en werkplezier.

Door de coaching ga je een proces met jezelf aan en je zelfbewustzijn groeit. Het draagt bij aan een goed gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Dit stevige fundament verlaagt innerlijke spanning en stress. Je durft (grote) veranderingen eerder in gang te zetten en stappen te maken die buiten je comfortzone liggen. Je leert om vanuit een ander perspectief naar lastige situaties te kijken en te denken vanuit kansen en mogelijkheden.

 

Online begeleiding

Aanvullend op de live sessies in de coachpraktijk, kun je bij mij terecht voor online begeleiding (via mail). Dit kun je inzetten voor bijv.: CV Check, LinkedIn profiel updaten, sollicitatiebrief schrijven, etc. Dit valt onder Sollicitatiehulp.

 

 

Iets voor jou?

Klik hier voor een afspraak