Voor hervinden van werkplezier & vitaliteit!

Voor wie?

Voor wie?

Ik coach sinds juni 2022 alleen nog medewerkers van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het gaat daarbij om zowel wetenschappelijk personeel (voornamelijk PhD’s, tutoren, assistent professoren) als ondersteunend personeel (OBP). Zij zoeken nieuw toekomstperspectief in werk en willen persoonlijk groeien. De medewerkers verlangen naar meer uitdaging, werkplezier en zingeving in hun leven. Ergens weten ze vaak wel waar hun hart ligt, maar ze durven dat nog niet altijd te volgen. Ze hebben last van keuzestress, belemmerende gedachten en angst voor (grote) veranderingen, waardoor ze veel opties opengehouden, focus ontbreekt, beslissingen worden uitgesteld of impulsief genomen.

Het komt regelmatig voor dat de medewerkers die ik coach behoefte hebben om hun creatieve kant of vakmanschap meer naar buiten te brengen. Er kan sprake zijn verveling (bore-out, onder niveau werken), overbelasting en niet op de juiste plek zitten, waardoor stress gerelateerde klachten de kop opsteken en de kans op uitval vergroot. Soms is er sprake van (uitgestelde) rouw door een verlies of trauma, waardoor iemand (soms jaren later) alsnog vastloopt in het werk. Ik begeleid zowel bij loopbaan- als levensvragen en meestal zijn de coachtrajecten een combinatie van beiden.

 

Voorwaarden om in aanmerking te komen voor coaching:

  • Je zit in een fase waarin bewustwording en persoonlijke groei je aandacht vragen. Soms dwingt een burn-out of bore-out (verveling in werk) je daartoe of een verlies van baan, van gezondheid of van iemand in je naaste omgeving
  • Je bent in staat tot zelfreflectie en hebt een zekere ‘ik-sterkte’
  • Je bent niet onder behandeling van een psycholoog, therapeut of andere vorm van begeleiding (ook geen andere coaches). Bij ernstige psychische instabiliteit (depressie, adhd, autisme, borderline, gebruik van verdovende middelen en medicatie) verwijs ik door
  • Je kiest zelf voor het coachtraject; er is een intrinsieke motivatie voor verandering
  • Je bent bereid in jezelf en je toekomst te investeren
  • Je houdt van ‘ervaringsleren‘ (leren door te doen en niet alleen praten) en staat open voor de creatieve en ervaringsgerichte coachmethoden. Je gaat actief met de thuisopdrachten aan de slag, om zo het beste resultaat te boeken.

Tijdens een KLIK-gesprek (kennismaken, leren, inspireren, kiezen) kijken we wat er in jouw situatie nodig is om je coachvraag/doelstellingen te bereiken. Je ervaart tijdens dit gesprek ook direct hoe ik werk. Na dit gesprek ontvang je van mij een voorstel op maat en voordat we met elkaar aan de slag gaan onderteken je een coachovereenkomst.

 

 

Ja, hier wil ik meer over weten

Klik hier voor een afspraak