Voor hervinden van werkplezier & vitaliteit!

Voor wie?

Voor wie?

Je zoekt nieuw toekomstperspectief in je werk en wilt persoonlijk groeien. Je verlangt naar meer uitdaging, werkplezier en zingeving in je leven. Ergens weet je wel waar je hart ligt, maar je durft het nog niet altijd te volgen. Wellicht heb je last keuzestress, belemmerende gedachten en/of angst voor (grote) veranderingen. Je houdt mogelijk veel opties open uit angst voor de verkeerde keuze, mist focus en stelt beslissingen uit of neemt ze impulsief.

De mensen die bij mij komen voor coaching hebben vaak behoefte hun creatieve kant of vakmanschap meer naar buiten te brengen. Er kan sprake zijn verveling (bore-out, onder niveau werken), overbelasting en niet op de juiste plek zitten, waardoor stress gerelateerde klachten de kop opsteken en de kans op uitval groter is. Soms is er sprake van (uitgestelde) rouw door een verlies of trauma, waardoor iemand – soms jaren later – alsnog vastloopt in het werk.

Ik begeleid zowel bij loopbaan- als levensvragen en meestal zijn de coachtrajecten een combinatie van beiden.

 

Voorwaarden om in aanmerking te komen voor coaching:

  • Je zit in een fase waarin bewustwording en persoonlijke groei je aandacht vragen. Soms dwingt een burn-out of bore-out (verveling in werk) je daartoe of een verlies van baan, van gezondheid of van iemand in je naaste omgeving
  • Je bent in staat tot zelfreflectie en hebt een zekere ‘ik-sterkte’
  • Je bent niet onder behandeling van een psycholoog, therapeut of andere vorm van begeleiding (ook geen andere coaches). Bij ernstige psychische instabiliteit (depressie, adhd, autisme, borderline, gebruik van verdovende middelen en medicatie) verwijs ik door
  • Je kiest zelf voor het coachtraject; er is een intrinsieke motivatie voor verandering
  • Je bent bereid in jezelf en je toekomst te investeren (een coachtraject omvat circa 5-7 sessies)
  • Je houdt van ‘ervaringsleren‘ (leren door te doen en niet alleen praten/sparren) en staat open voor de creatieve en ervaringsgerichte coachmethoden. Je gaat actief met de thuisopdrachten aan de slag, om zo het beste resultaat te boeken.

Tijdens een KLIK-gesprek (kennismaken, leren, inspireren, kiezen) kijken we wat er in jouw situatie nodig is om je coachvraag/doelstellingen te bereiken. Je ervaart tijdens dit gesprek ook direct hoe ik werk. Na dit gesprek ontvang je van mij een voorstel op maat en voordat we met elkaar aan de slag gaan onderteken je een coachovereenkomst.

 

 

Ja, hier wil ik meer over weten

Klik hier voor een afspraak