Voor hervinden van werkplezier & vitaliteit!

Voor wie?

Voor wie?

Ik coach hoger opgeleide vrouwen (circa 26 – 41 jaar) die nieuw toekomstperspectief zoeken in werk en persoonlijk willen groeien. Je verlangt naar meer uitdaging, werkplezier en zingeving in je leven. Je weet ergens wel waar je hart ligt, maar durft dat nog niet altijd te volgen. Wellicht heb je last van keuzestress en faalangst, waardoor je veel opties openhoudt, focus ontbreekt en grote beslissingen uitstelt.

Je wilt steviger staan in je (leidinggevende) baan en/of hebt behoefte je creatieve kant of vakmanschap meer naar buiten te brengen. Je hebt misschien last van stress gerelateerde klachten en innerlijke onrust. Of er is sprake van (uitgestelde) rouw door een verlies of trauma, waardoor je het gevoel hebt vast te lopen in je werk. Ik begeleid zowel bij loopbaan- als levensvragen en meestal zijn de coachtrajecten een combinatie van beiden.

 

Kenmerken en voorwaarden:

  • Je zit in een fase waarin bewustwording en persoonlijke groei je aandacht vragen. Soms dwingt een burn-out of bore-out (verveling in werk) je daartoe of een verlies van baan, van gezondheid of van iemand in je naaste omgeving
  • Je bent in staat tot zelfreflectie en hebt een zekere ‘ik-sterkte’
  • Bij ernstige psychische instabiliteit, borderline, adhd, autisme, depressie of gebruik van middelen/medicatie die invloed hebben op je stemming, verwijs ik door
  • Je bent niet onder behandeling van een psycholoog, therapeut of andere vorm van begeleiding (ook geen andere coaches)
  • Als je in een re-integratietraject zit, kan coaching bij mij alleen via (afstemming met) je werkgever
  • Je kiest zelf voor het coachtraject; er is een intrinsieke motivatie voor verandering
  • Je bent bereid in jezelf en je toekomst te investeren
  • Je houdt van ‘ervaringsleren‘ (leren door te doen en niet alleen praten) en staat open voor de coachmethoden. Je gaat actief met de thuisopdrachten aan de slag, om zo het beste resultaat te boeken.

Je kunt bij mij terecht voor zowel korte coachtrajecten (2,5 – 7 uur) als langere (3 – 6 maanden). Dit is afhankelijk van wat er in jouw situatie nodig is en waar je behoefte ligt. Dit bepalen we samen tijdens een KLIK-gesprek (kennismaken, leren, inspireren, kiezen). Na dit gesprek ontvang je van mij een voorstel op maat.

 

 

Ja, hier wil ik meer over weten

Klik hier voor een afspraak