Voor hervinden van werkplezier & vitaliteit!

Sollicitatiehulp

Sollicitatiehulp

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan is een goede presentatie uiteraard zeer belangrijk. Met een CV en sollicitatiebrief die qua inhoud en ‘look and feel’ kloppen bij wie jij bent en goed aansluiten bij de functie en organisatie, sta je 1-0 voor op andere sollicitanten. Ik ondersteun je om op die manier je persoonlijke visitekaartje af te geven.

Ik merk bij cliënten dat ze met een professioneel CV/LinkedIn profiel en een sterke sollicitatiebrief met vertrouwen stappen zetten en actiever gaan solliciteren. En dat werpt zijn vruchten af en leidt tot nieuwe banen.

 

Wat kan ik voor je doen?

We gaan je CV en brief krachtig en helder formuleren. Op een manier dat jij eruit springt. Ook is er de mogelijkheid om je LinkedIn profiel te verbeteren. Je CV, sollicitatiebrief en LinkedIn profiel komen met mijn hulp op een hoger niveau.

  1. Ik geef je feedback op je CV (inhoud & lay-out) en/of sollicitatiebrief. Je maakt voor beiden de opzet zelf en gaat na mijn feedback met verbeteringen aan de slag. Ik begeleid je in het proces van A-Z.
  2. Ik herken snel waar jouw toegevoegde waarde zit en vertaal dit naar de functie waarop je solliciteert. Ik ben sterk in analyse van teksten, zoals van vacatures en websites van het bedrijf waar je wilt solliciteren. En ik weet waar recruiters op letten. Op die manier sluiten je brief en CV goed aan bij wat zij zoeken. Dit vergroot je kans op een uitnodiging!
  3. Je krijgt diverse extra’s, zoals checklists en sollicitatietips
  4. LinkedIn profiel; ik geef je feedback op teksten voor je Info pagina en verbetertips voor andere onderdelen van je profiel
  5. Sollicitatiegesprek; ik ondersteun je indien gewenst bij de voorbereiding. Of als je voor een opdracht een pitch moet houden, kunnen we die samen aanscherpen en oefenen.

En dan ben je klaar voor actief solliciteren!

Bovengenoemde diensten vallen onder online begeleiding. Hiervoor gelden andere tarieven dan voor coaching in de praktijk.

 

 

Ja, dit wil ik!

Mail mij voor een afspraak