Voor hervinden van werkplezier & vitaliteit!

Sollicitatiehulp

Sollicitatiehulp

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan is een goede presentatie uiteraard zeer belangrijk. Met een CV en sollicitatiebrief die qua inhoud en ‘look and feel’ kloppen bij wie jij bent en goed aansluiten bij de functie en organisatie, sta je 1-0 voor op andere sollicitanten. Ik ondersteun je om op die manier je persoonlijke visitekaartje af te geven.

Ik merk bij cliënten dat ze met een professioneel CV/LinkedIn profiel en een sterke sollicitatiebrief met vertrouwen stappen zetten en actiever gaan solliciteren. En dat werpt zijn vruchten af en leidt tot nieuwe banen.

 

Wat kan ik voor je doen?

We gaan je CV en brief krachtig en helder formuleren. Op een manier dat jij eruit springt. Ook is er de mogelijkheid om je LinkedIn profiel te verbeteren. Je CV, sollicitatiebrief en LinkedIn profiel komen met mijn hulp op een hoger niveau.

  1. Ik geef je feedback op je CV (inhoud & lay-out) en/of sollicitatiebrief. Omdat ik het belangrijk vind dat beiden jou écht goed weerspiegelen, maakt je de eerste opzet zelf. Na mijn feedback ga je vervolgens met de verbeterpunten aan de slag. Ik begeleid je in het proces van A-Z.
  2. Ik herken snel waar jouw toegevoegde waarde zit en vertaal dit naar de functie waarop je solliciteert. Ik ben sterk in analyse van teksten, zoals van vacatures en websites van het bedrijf waar je wilt solliciteren. En ik weet waar werkgevers en recruiters op letten. Op die manier sluiten je brief en CV goed aan bij wat zij zoeken. Dit vergroot je kans op een uitnodiging!
  3. Je krijgt diverse extra’s, zoals checklists en sollicitatietips
  4. LinkedIn profiel; ik geef je feedback op teksten voor je Info pagina en verbetertips voor andere onderdelen van je profiel
  5. Sollicitatiegesprek; ik ondersteun je indien gewenst bij de voorbereiding. Of als je voor een opdracht een pitch moet houden, kunnen we die samen (tekstueel) aanscherpen.

En dan ben je klaar voor actief solliciteren!

Bovengenoemde diensten vallen onder online begeleiding. Hiervoor kun je een Strippenkaart afnemen, van minimaal 3 uur. Je investering hiervoor bedraagt € 55,– per uur, exclusief 21% BTW. Dit is een ander tarief dan geldt voor coaching in de praktijk. Het oefenen van een sollicitatiegesprek of pitch valt niet onder online begeleiding.

 

 

Ja, dit wil ik!

Mail mij voor een afspraak