Voor hervinden van werkplezier & vitaliteit!

Referenties

Wat klanten zeggen:

Het loopbaan- en lifecoachtraject leverde nieuwe inzichten in mijn werksituatie en vitaliteit; in wat energie geeft en kost. Ik heb direct veranderingen aangebracht voor meer werkplezier. Door de Beroepenschatkist kreeg ik scherp wat ik wilde voor mijn toekomst en dat leidde tot een heroriëntatie, met focus op bedrijven en rollen die daarbij aansloten. Mede door de Sollicitatiehulp kreeg ik een professioneel CV, waarmee ik met meer vertrouwen ging solliciteren. Een paar maanden later is daar een nieuwe baan uit voort gekomen!
Eline, product owner educatieve uitgeverij

 

Onderaan deze pagina de logo carousel van organisaties waarvoor One Step Coaching werkt(e).

 

Nicole is een betrokken, geduldige en deskundige coach. Ik weet nu waar mijn hart ligt in werk en heb al tijdens het coachtraject stappen gezet richting een andere baan. Ze liet me vrij het leerproces in mijn eigen tempo te doorlopen en ervaren. Stemde goed af op wat ik op een bepaald moment nodig had. Het was een afwisselend traject met creatieve opdrachten en outdoor sessies die mij veel brachten. Ook de diverse extra’s, zoals een gerichte boekentip en app suggestie, een inspiratiekaartje en online begeleiding tijdens de coronacrisis waren waardevol en persoonlijk.
Conny, zorgcoördinator

 

Ik heb zicht gekregen op mijn talenten en competenties. De loopbaanbegeleiding heeft me meer zelfvertrouwen gegeven om mijn talent ook optimaal in te zetten. Ik heb de sessies met Nicole altijd als een prettige dialoog ervaren, waarin ik mij veilig en serieus genomen voelde. Ik durf nu meer mezelf te zijn en heb mijn zichtbaarheid op het werk vergroot. Al tijdens het coachtraject was ik op zoek naar een nieuwe baan en door actief stappen te zetten heb ik die vlak voor afronding van het traject ook gevonden.
Martijn, consultant Betabit

 

Samen met Nicole heb ik onderzocht welke richting ik op wil qua werk. Het coachtraject heeft mij in beweging gezet richting een baan op niveau. Het heeft me meer focus en zelfvertrouwen opgeleverd. De familieopstelling met poppetjes en materialen op tafel vond ik indrukwekkend om te ervaren. Door de vragen van Nicole hierbij werd ik me bewuster van bepaalde zaken, waar ik daarna direct iets mee gedaan heb. Ik vond haar niet-oordelende en nieuwsgierige houding prettig. En ze is niet bang om prikkelende vragen te stellen en je een spiegel voor te houden als dat nodig is.
Mariëlle, e-learning developer

 

De aanpak van Nicole was bepalend voor de resultaten die ik heb geboekt met het burnout traject. Ik leef meer in het nu, denk positiever en heb stappen gezet richting een leven waarbij ik meer mijn hart volg en de werk-privé balans beter behoud.
Annette, coördinator R&D Unilever

 

Ik was toe aan heroriëntatie in mijn loopbaan en door de coaching is voor mij duidelijk geworden wat de vervolgstap wordt. Ik heb meer focus kunnen aanbrengen in alle opties en dat geeft rust in mijn hoofd. Het was een zeer gevarieerd traject met tal van opdrachten, met vaak verrassende uitkomsten. Vooral het Biografisch Werken, o.a. met tafelopstellingen is iets dat me bij zal blijven. Het coachtraject gaf me inzichten, bood nieuw perspectief voor mijn toekomst en ik sta positiever in het leven.
Aron, full stack developer


Het coachtraject bracht helderheid voor mijn loopbaan en heeft een positieve invloed op hoe ik thuis ben met mijn gezin. Het was echt een cadeau voor mezelf! Ik voel me energieker en ben nu vol vertrouwen bezig met het zetten van nieuwe stappen. Nicole speelt flexibel in op de actuele behoefte.
Jorien, architect

 

Wat vooral heeft bijgedragen aan mijn leerproces was de aanpak dat je echt iets ervaart en ziet, zoals met een tafelopstelling en de Beroepenschatkist. Dit ervaringsleren is toch heel anders dan er enkel over praten. Nicole voelt goed aan wat je nodig hebt en ze gaf mij een veilig en vertrouwd gevoel; daardoor kon ik ontspannen aan mijn ontwikkeling werken. Ik vond het fijn dat er ruimte was voor humor. Ik ben op persoonlijk vlak gegroeid en het traject heeft ervoor gezorgd dat ik een carriereswitch naar de zorgsector heb gemaakt.
Irene, verzorgende IG

 

Het loopbaancoachtraject heeft mijn verwachtingen overtroffen; de diepgang, aandacht voor processen en de manier waarop we naar de kern toe werkten. Ik heb Nicole ervaren als een toegankelijke, mensgerichte en betrouwbare coach, die je met beide benen in de realiteit houdt. Stap voor stap heb ik mezelf ‘herontdekt’ en kwam ik tot concrete actie. Ik heb nu gekozen voor een beter bij mij passende werkomgeving en ervaar meer werkplezier.
Renske, after sales manager

 

Ik wilde een nieuwe draai aan mijn carrière geven en groei- & ontwikkelmogelijkheden ontdekken. Door de coaching kreeg ik mooie inzichten in mezelf en wat bij me past qua werk. Nicole heeft het vermogen om je na elke sessie zelfverzekerder naar huis te laten gaan. Haar persoonlijke aanpak en extra ‘tussendoortjes’, zoals een aansprekend artikel dat ze me mailde, waren bijzonder waardevol. Dat gaf me het gevoel dat ze zich inleefde in wat ik op dat moment nodig had. Binnenkort start ik bij een andere werkgever in een nieuw vorm te geven functie. Met dit loopbaancoachtraject in mijn achterhoofd ga ik mijn rol daar met zekerheid glans geven.
Nathalie, projectleider

 

Met de coaching wilde ik mijn persoonlijk leiderschap versterken en helderheid krijgen over de inhoudelijke richting in mijn werk. Ik heb een duidelijke visie voor mijn toekomst gekregen, waarbij ik mijn creativiteit en talent voor verbindingen leggen tussen mensen meer wil gaan inzetten. Ik heb nieuwe inzichten opgedaan rondom leiderschap die ervoor zorgen dat ik op zowel persoonlijk als professioneel vlak groei. Nicole heeft een oprechte manier van werken en weet op een prettige wijze onderwerpen te bespreken, waarbij ze goed inspeelt op jou als persoon.
Maaike, proces- en kwaliteitsbeheerder IT

 

Nicole is een integere, deskundige en toegewijde loopbaan- en lifecoach, die scherp observeert. Je kunt haar absoluut allround noemen. Ze heeft een waaier aan technieken paraat. Het coachtraject heeft me richting gegeven. Ik ben weer in beweging gekomen en heb een nieuwe baan gevonden.
Barbara, kwaliteitsmedewerker

 

Ik zocht meer rust in de keuzes waar ik voor stond en wilde onderzoeken in wat voor soort baan ik mijn passie kwijt kan, met behoud van mijn werk-privé balans. Ik ben tot een duidelijke keus gekomen en vond onverwacht snel een nieuwe baan in die richting. De link die gemaakt werd met de dagelijkse praktijk en de afwisseling in het traject heb ik als erg fijn ervaren. Nicole luistert goed en kijkt waar je kracht zich bevindt.
Juliëtte, jeugd- en gezinswerker

 

Nicole is een vakbekwame loopbaancoach die mij bewust heeft gemaakt van mijn kwaliteiten en belemmerende gedachten. De afwisseling van gesprekken met creatieve opdrachten en spelvormen zorgde voor extra diepgang. Met de handvatten die zij mij heeft aangereikt weet ik wat ik kan doen (of juist laten) om de veranderingen in mijn leven verder vorm te geven.
Annemiek, hrm Rabobank

 

Dankzij de coaching ben ik van “ik weet niet wat ik wil en wat mijn levensdoel is” gegaan naar weten wie ik ben, wat bij me past en wat ik écht leuk vind. Het heeft me vrijheid gegeven, meer rust in mijn hoofd en ik geniet meer van het leven. Maak me minder druk om wat anderen van me vinden.
Karin, ex-partner holding

Iets voor jou?

Klik hier voor een afspraak

 

 

Medewerkers van deze organisaties gingen je voor:

  • Stichting Bureaus Jeugdzorg
  • Consumentenbond
  • Tilburg University
  • Rabobank Nederland
  • nibc logo
  • Greenchoice