Voor hervinden van werkplezier & vitaliteit!

Ontwikkeladvies NL leert door

Ontwikkeladvies NL leert door

Om beter bestand te zijn tegen de veranderende economische situatie stelt de overheid sinds 1 augustus 2020 een budget beschikbaar voor Ontwikkeladvies in het kader van ‘NL leert door’. De bedoeling van dit advies is dat je geholpen wordt om je huidige werk op een andere manier in te vullen of een eerste stap te zetten richting een andere baan. Inzicht te krijgen in relevante ontwikkelkansen en handvatten om daarmee aan de slag te gaan.

 

Wat krijg je bij mij?

Voor dit Ontwikkeladvies kun je terecht bij loopbaancoaches die zijn geregistreerd bij de beroepsvereniging Noloc. Zij verzorgen de aanvraag en jij kunt dus gratis gebruik maken van dit advies. Echter, de subsidie-aanvraag kan pas per 1 oktober ingediend worden en de uitbetaling van de subsidie aan de loopbaancoach kan tot 2 maanden in beslag kan nemen. Mede om die reden heb ik besloten om het Ontwikkeladvies iets anders in te vullen dan vorig jaar.

Hiervoor heb ik een apart document samengesteld met alle informatie over het Ontwikkeladvies. Dit document kun je bij mij opvragen (bij alle nieuwe aanvragen via de Noloc site krijg je dit automatisch toegestuurd). Je krijgt daarin antwoorden op de volgende vragen:

  • Wie kunnen er bij mij terecht voor dit Ontwikkeladvies
  • Wat zijn de voorwaarden bij One Step Coaching om hiervoor in aanmerking te komen
  • Wat krijg je bij One Step Coaching voor de € 700,– van het Ontwikkeladvies
  • Wat zijn verplichte onderdelen (vastgesteld door de overheid)
  • Wat kun je aanvullend verwachten qua coaching
  • Wat zijn de diverse stappen; hoe gaan we te werk
  • Wat vraag ik van jou als deelnemer aan dit Ontwikkeladvies.

 

Ja, die informatie wil ik!

Mail mij voor een afspraak