Voor hervinden van werkplezier & vitaliteit!

Ontwikkeladvies

Ontwikkeladvies

Om werknemers zo goed mogelijk door de crisis te laten komen en beter bestand te maken tegen de veranderende economische situatie, stelde de overheid in het afgelopen jaar Ontwikkeladviestrajecten beschikbaar. Een mooie mogelijkheid voor (her-)oriëntatie op de arbeidsmarkt en het zien van ontwikkelkansen.

Bij allen die hieraan deelnamen leidde dit tot waardevolle nieuwe inzichten, bij sommigen zelfs al heel snel tot een nieuwe baan! Voor velen was het een eerste kennismaking met loopbaancoaching.

Denk je al een tijdje na over het zetten van stappen naar een nieuw begin? Ervaar je blokkades om in beweging te komen? Weet je niet precies welke kant je op wilt qua werk? Ik ondersteun je graag om kansen en mogelijkheden te zien en (sneller) te komen waar je wilt zijn.

Omdat het gratis Ontwikkeladvies vanuit de overheid niet meer terugkomt en de drempel iets lager te leggen om een coachtraject te starten, heb ik een Ontwikkelbouwsteen samengesteld. Dit is een relatief kort coachtraject, dat bestaat uit:

  • Intakegesprek van 1 uur; waarin ik je direct iets laat ervaren van hoe ik werk
  • Twee coachsessies in de praktijk (3 uur in totaal)
  • Jobport toegang; online omgeving waar je o.a. een arbeidsmarktscan en diverse testen maakt. Het systeem geeft je op basis van je ingevulde gegevens tevens opties voor alternatieve beroepen.

Als je de smaak daarna te pakken hebt, kun je kiezen voor extra bouwstenen om jouw fundament nog verder te verstevigen. De inhoud van die bouwstenen laten we naadloos aansluiten bij waar je op dat moment in je ontwikkelingsproces staat.

Je kunt naast de Ontwikkelbouwsteen tevens online begeleiding inzetten. Hiervoor neem je een Strippenkaart af (min. 3 uur), voor bijv.: CV Check, LinkedIn profiel maken/updaten, sollicitatiebrief, tips voor succesvol online solliciteren, elevator pitch, etc. De invulling van de 3 uur bepalen we in overleg. Je krijgt er gratis diverse documenten met nuttige tips bij, waarmee je zelf direct aan de slag kunt!

Op de pagina Werkwijze tref je informatie aan over vergoedingen. Check de pagina Voor Wie, zodat je weet met welke doelgroep ik werk.

Voor meer informatie kun je bellen: 06 403 202 06 of klik op onderstaande button.

 

 

Ja, dit wil ik!

Mail mij voor een afspraak