Voor hervinden van werkplezier & vitaliteit!

Loopbaan APK

Loopbaan APK

Sta jij wel eens stil bij wat je nu precies écht wilt met je loopbaan? Soms is het goed om een pitstop te maken en zaken weer even scherp te stellen. Op die manier blijf je wendbaar in je werk en ‘toekomstbestendig’. Je behoudt werkplezier en haalt het beste uit jezelf.

Een Loopbaan APK helpt je op een efficiënte manier inzicht te krijgen in jouw mogelijkheden en knelpunten. Je (her-)ontdekt wat jouw specifieke talenten en competenties zijn en hoe jij het verschil kunt maken in je werk. Wat is jouw toegevoegde waarde en waar komt deze het beste tot zijn recht? Als je dat helder hebt kun je makkelijker kiezen en je richting bepalen.

Samen met je coach maak je een plan voor de toekomst. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van:

  • Mobiliteitskaarten; je doorloopt een stroomschema waarbij je uitkomt bij een kaart van je keuze. Van deze kaart maak je de bijbehorende reflectie- & actieopdrachten
  • Beroepenschatkist; geeft helderheid over welke beroepen en branches bij jou passen. Je ontdekt waar je hart ligt en welke stappen (bv een training/opleiding) nog nodig zijn om daar te komen waar je wilt zijn. Je gaat met nieuwe inzichten en concrete actiepunten naar huis
  • Competentiespel; waar zitten jouw kwaliteiten en competenties. Welke zet je al en waar zitten ontwikkelpunten? We maken de directe vertaalslag naar jouw actuele situatie.

We doen dus meer dan praten alleen; bij One Step Coaching ga je iets ervaren! Zo beklijft het geleerde beter. Bovendien maakt het je Loopbaan APK behalve nuttig ook leuk en verrassend. De exacte invulling bepalen we in overleg. Zo is het ook mogelijk om een outdoorsessie op te nemen in je APK.

Na een Loopbaan APK ga je met nieuwe inspiratie verder op weg…

Coachuren: dit pakket bevat maximaal 12 uur begeleiding, exclusief een intakegesprek in de praktijk voor een juiste match.

 

Doe de Loopbaan APK als je op zoek bent naar nieuwe inzichten rondom je werk en een frisse blik op je toekomst.

 

 

Ja, dit wil ik!

Mail mij voor een afspraak