Voor hervinden van werkplezier & vitaliteit!

Loopbaan APK

Loopbaan APK

Sta jij wel eens stil bij wat je nu precies écht wilt met je loopbaan? En bij de ontwikkelingen in je vakgebied? Soms is het goed om een pitstop te maken en zaken weer even scherp te stellen. Op die manier blijf je wendbaar in je werk en ‘toekomstbestendig’. Je behoudt werkplezier en haalt het beste uit jezelf.

Een Loopbaan APK helpt je op een efficiënte manier inzicht te krijgen in jouw toekomstmogelijkheden en knelpunten. Je (her-)ontdekt wat jouw specifieke talenten en competenties zijn en hoe jij het verschil kunt maken in je werk. Wat is jouw toegevoegde waarde en waar komt deze het beste tot zijn recht? Als je dat helder hebt kun je makkelijker kiezen en je richting bepalen.

Samen met je coach maak je een plan voor de toekomst. Je krijgt inspirerende oefeningen & opdrachten. Zo wordt er gebruik gemaakt van mobiliteitskaarten, de beroepenschatkist en een competentiespel om je Loopbaan APK behalve nuttig ook boeiend en verrassend te maken! De exacte invulling bepalen we in gezamenlijk overleg. Zo is het ook mogelijk om een outdoorsessie op te nemen in je APK.

Na een Loopbaan APK ga je met nieuwe inspiratie verder op weg…

Coachuren: dit pakket bevat maximaal 12 uur begeleiding, exclusief een intakegesprek in de praktijk voor een juiste match.

 

Doe de Loopbaan APK als je op zoek bent naar nieuwe inzichten rondom je werk en een frisse blik op je toekomst.

 

 

Ja, dit wil ik!

Mail mij voor een afspraak

 

Beroepenschatkist

Vanaf januari 2019: 1-op-1 VIP coachsessie met de Beroepenschatkist.

In deze schatkist zitten ruim 200 beroepen Beroepenschatkisten 135 branches. Met de beroepenschatkist krijg je direct antwoord op vragen als: welk beroep pas het beste bij mij en voor welke branche ga ik kiezen? We gaan combinaties maken met de uitkomsten en linken leggen. Samen bepalen we actiepunten die je na deze coachsessie kunt oppakken.

Voorafgaand vul je online een Mobiliteitskaart in en na afloop van deze coachsessie krijg je het resultaat op papier mee. De schatkist leidt vaak tot verrassende en onverwachte keuzes en maakt je zoektocht naar een nieuwe richting van je loopbaan concreet.

 

Tijdsduur: 2 uur
Kosten: € 295,– excl. 21% BTW

Vooraf vindt er een telefonische intake plaats, om te bepalen of dit een passende optie is voor jou.