Voor hervinden van werkplezier & vitaliteit!

Loopbaan APK

Loopbaan APK

Sta jij wel eens stil bij wat je nu precies écht wilt met je loopbaan? En bij de ontwikkelingen in je vakgebied? Soms is het goed om een pitstop te maken en zaken weer even scherp te stellen. Op die manier blijf je wendbaar in je werk en ‘toekomstbestendig’. Je behoudt werkplezier en haalt het beste uit jezelf.

Een Loopbaan APK helpt je op een efficiënte manier inzicht te krijgen in  jouw toekomstmogelijkheden en knelpunten. Je (her-)ontdekt:

  • Inspiratiebronnen
  • Energiegevers
  • Drijfveren
  • Talenten en competenties
  • Jouw toegevoegde waarde. Wat maakt jou uniek en waarmee kun jij het verschil maken in je werk? Als je dat helder hebt kun je makkelijker kiezen en je richting bepalen.

Samen met mij maak je een plan voor de toekomst. Je krijgt inspirerende oefeningen & opdrachten. Zo maak ik gebruik van carrièrekaarten, een talentscan, competentiespel en andere creatieve manieren om je Loopbaan APK behalve nuttig ook boeiend en verrassend te maken! De exacte invulling bepalen we in gezamenlijk overleg. Zo is het ook mogelijk om een outdoorsessie op te nemen in je APK.

Na een Loopbaan APK ga je met nieuwe inspiratie verder op weg…

 

Loopbaan APK

 

 

Coachuren: dit pakket bevat maximaal 12 uur begeleiding, exclusief een intakegesprek. In overleg met je coach bepaal je hoe je de uren besteedt en hoe intensief je je traject wilt invullen. Je mag dus een dagdeel boeken of je komt een aantal keren, bijv. 1x per 2-3 weken (min. 1,5 uur per keer). In het intakegesprek bepalen we wat in jouw situatie nodig is en welke frequentie het beste past.

Doe de Loopbaan APK als je op zoek bent naar nieuwe inzichten rondom je werk en een frisse blik op je toekomst.

 

 

 

Ja, dit wil ik!

Mail mij voor een afspraak