Voor hervinden van werkplezier & vitaliteit!

Coronaplan

Coronaplan

Uiteraard beweegt ook mijn coachpraktijk mee in de nieuwe realiteit. Ik heb een manier gevonden om de anderhalvemetereconomie vorm te geven. Zo is in de praktijk op de vloer met vloerankers de 1,5 meter zichtbaar. Op die manier is het makkelijker de nodige afstand van elkaar te bewaken.

En er is een Corona-protocol (A4) opgesteld. Deze ontvangt elke cliënt enkele dagen voorafgaand aan de afspraak. Op die manier weet je waar je rekening mee kunt houden. Je kunt dus NU alweer contact opnemen als je een coachtraject overweegt. Na een telefonische kennismaking, kun je online alvast het KLIK-formulier invullen. Daarna plannen we een afspraak in voor het KLIK-gesprek in de praktijk op 1,5 meter afstand.

 

Online begeleiding

Online begeleiding gaat daarnaast ook gewoon door. Je kunt terecht voor o.a.:

  • CV check, inclusief sollicitatietips en LinkedIn adviezen
  • Hulp bij LinkedIn teksten en feedback op je sollicitatiebrief
  • Talententest; scherp krijgen waar jouw kracht ligt
  • Elevator pitch formuleren; om je verhaal zo krachtig mogelijk over de bühne te brengen
  • Kernwaarden opdracht; wat is je Top 5?
  • Mobiliteitskaarten opdracht; ondersteuning bij kiezen van je richting en research online naar nieuwe opties
  • Begeleide visualisatie of ontspanningsoefening voor stressreductie.

Met bestaande cliënten is de coaching inmiddels hervat via outdoor sessies in de natuur. Dit lukt prima met enkele maatregelen. En een prima manier om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Stappen te zetten in je leven en loopbaan. De omgeving zetten we in als een spiegel om jouw vraag te verhelderen en inspiratie op te doen voor een nieuw begin.

Wil je meer weten? Neem dan contact op: 06 403 202 06 of vul het contactformulier in. Je kunt alvast mijn ‘About’ pagina op LinkedIn bezoeken. Daar vind je meer informatie over mijn aanpak, thema’s en doelgroepen waar ik mee werk.