Voor hervinden van werkplezier & vitaliteit!

Biografisch werken

Biografisch werken

De basis van levenskunst is zelfkennis en bewustwording. Biografisch werken is een methodiek waarbij je je eigen levensverhaal op een creatieve manier weergeeft. Via een schrijfopdracht en door het tekenen van je levenslijn. Je leert jezelf op een verrassende manier (beter) kennen. We kijken naar de stappen die je hebt gezet, keuzes die zijn gemaakt op werkvlak en privé. En naar invloedrijke gebeurtenissen in jouw leven en hoe je daarmee bent omgegaan.

Biografisch werken geeft verdieping aan een loopbaan- of lifecoachtraject. Je wordt je bewust hoe je een vraag of knelpunt in de loopbaan of levensloop kunt oplossen. Het geeft je zicht op kwaliteiten die je daarbij hebt ingezet en ontwikkeld. We maken de vertaalslag naar je huidige situatie en vraagstuk, zodat je ziet hoe je dit nu kunt benutten. Bij de levenslijn kijken we naar verleden, heden én toekomst.

De creatieve en intuïtieve werkvormen brengen je bij je eigen, wijze levensverhaal, jouw essentie. Met gerichte vragen ondersteun ik je om betekenis hieraan te geven. Het kan een mooie start zijn van je loopbaantraject.

 

Wat levert het je op?

Het geeft je inzichten in je drijfveren, patronen, hoogte- en dieptepunten en keuzes in je leven. Deze inzichten helpen je bij het maken van toekomstige keuzes, bijvoorbeeld voor je volgende loopbaan stap. Als je weet wie je bent en wat er allemaal in jou zit, geeft dat een gevoel van kracht en vertrouwen. Biografisch Werken helpt je daarnaast bij verwerkingsprocessen (bv verlies van baan, gezondheid, partner, familie, etc.) en het helpt je om bepaalde zaken die je niet meer dienen los te laten. Zo komt er ruimte voor verandering en nieuwe mogelijkheden voor je toekomst, op werkvlak en privé. Je krijgt de regie terug over je eigen leven.

 

Wil je dit zelf ook eens ervaren?

Heb je behoefte aan verdieping, neem dan contact met me op voor meer informatie. Afhankelijk van je situatie, volgt er eerst een intakegesprek. Daarna plannen we een afspraak in voor het Biografisch Werken. Deze sessie duurt maximaal 2,5 uur en is inclusief een begeleide visualisatie die aansluit bij je biografie. Als je daarna verder wilt, zijn er tal van mogelijkheden, een mogelijke vervolgstap is een tafelopstelling.

Ben je zelf loopbaan- of lifecoach en wil je een of meerdere leersessies rondom Biografisch en Systemisch Werken? Neem dan contact met mij op voor het bespreken van de mogelijkheden.

 

Ja, dit wil ik!

Klik hier voor een afspraak