Voor hervinden van werkplezier & vitaliteit!

Beroepenschatkist

Beroepenschatkist

In de Beroepenschatkist zitten ruim 200 beroepen en 135 branches. Met dit kaartspel en de begeleiding van de coach krijg je direct antwoord op vragen als:

  • Welk beroep past het beste bij mij?Beroepenschatkist
  • Voor welke branche ga ik kiezen?
  • Hoe kan ik in mijn huidige werk meer uitdaging brengen?
  • Wat is er nodig voor een carriereswitch?
  • Waar vind ik mijn ‘schat’?

De Beroepenschatkist laat je stap voor stap keuzes maken. Cliënten geven aan dat dit veel beter voor hen werkt dan een online test bij beroepskeuzes.

De coach stelt je de juiste vragen om nog scherper te krijgen wat je nu écht wilt. We gaan jouw loopbaanpuzzel leggen door combinaties te maken met de uitkomsten. Samen bepalen we actiepunten die je na deze coachsessie kunt oppakken.

Voorafgaand vul je online een Mobiliteitskaart in, op basis van een schema dat je doorloopt om bij de juiste kaart uit te komen. Van de gekozen kaart maak je de bijbehorende reflectie- & actieopdrachten. Na afloop van deze coachsessie krijg je het resultaat op papier mee.

De schatkist leidt vaak tot verrassende inzichten en onverwachte keuzemogelijkheden. Het maakt je zoektocht naar een nieuwe richting van je loopbaan concreet.

Je kunt de Beroepenschatkist in een sessie doen van circa 2,5 uur of je volgt een langer coachtraject, waarin de schatkist is opgenomen.

Optioneel: je kunt tevens Jobport erbij afnemen; een online portal, waarin je o.a. een arbeidsmarktscan kunt doen.

 

In veel gevallen wordt een loopbaantraject (deels) vergoed door je werkgever en bij reorganisaties zijn er budgetten voor beschikbaar of kun je gebruik maken van een transitievergoeding als je boventallig wordt. Informeer eens naar de mogelijkheden bij personeelszaken of je leidinggevende.

Is er geen werkgever of betaal je het liever zelf? Dan kun je loopbaan coaching opgeven voor de belasting als studiekosten. Dit kan nog tot eind 2021, dus wacht niet te lang!

 

 

Ja, dit wil ik!

Mail mij voor een afspraak