Voor hervinden van werkplezier & vitaliteit!

10 Leidraden voor manifestatie van je droom

10 Leidraden voor manifestatie van je droom

Manifestatie van je droomWat is er voor nodig om je droom of doel in de wereld te zetten? Hoe manifesteer je iets dat je graag wilt? Ons denken is enorm krachtig, maar manifesteren doen we pas als ons denken op dezelfde lijn zit met ons innerlijk welbevinden. Dat is dat goede gevoel van binnen. Vanuit die energie trek je aan waar je naar verlangt en manifesteer je het.

  1. Focus en weet wat je wilt; als je alle opties open houdt, is je energie versnippert. Het wordt dan lastiger iets echt goed van de grond te krijgen. Weet wat je wilt, wees specifiek en kies!
  2. Zie het voor je; visualiseer wat je wenst, tot in detail. Een visie inspireert
  3. Loslaten; laat het vervolgens los en vertrouw op een positieve uitkomst en stel je open om te ontvangen (overgave in plaats van controle)
  4. Positieve mindset; reken af met belemmerende overtuigingen die je manifestatieproces vertragen, zoals gevoelens van tekort/niet-genoeg
  5. Open je hart; het hart is de plek van de (zelf-)liefde, zelfcompassie en zelfvertrouwen. Allen noodzakelijk om iets te manifesteren. Zonder zul je je eigen succes eerder gaan ondermijnen, bijv. door uitstelgedrag
  6. Communicatie; wees helder over wat je precies wilt en uit jezelf. Vraag om wat je nodig hebt. Zet je creativiteit in om het vorm te geven
  7. Overwin (faal-)angst; er is moed voor nodig om iets nieuws te manifesteren. Zet je wilskracht en doorzettingsvermogen in. Houd vol bij tegenslag!
  8. Verbind jezelf; in je eentje kun je niet zoveel manifesteren als met de steun van anderen. Creëer je ‘dreamteam’ om je heen zowel op privé vlak als in het werk. Mensen die in je geloven en je steunen. Je manifestatieproces kunnen helpen versnellen
  9. Maak plezier en geniet; werk hard en speel veel. Plezier zorgt ervoor dat je werk soepeler verloopt. Geniet en vier je succesjes. Reken af met schuldgevoel, het mag!
  10. Kom in beweging; afwachten en hopen dat anderen het voor je gaan doen of dat er vanzelf betere tijden komen leidt niet tot manifestatie. Als jij in beweging komt, ontstaat de weg vanzelf. Wacht niet op het ‘juiste’ moment, het juiste moment is NU! Zet een eerste (kleine) stap.

Volg deze leidraden voor het creëren van je droom(leven) en ontdek de magie ervan.